اعداد روزانه(اخبار اعداد)
دوشنبه 12 مهر 1389  :: نويسنده : ابوالفضل اقایی
60 درصد افراد در محافل دوستانه معتاد شده‌اند

رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان يزد گفت: 60 درصد افراد براي نخستين بار در محافل دوستانه به مصرف مواد مخدر پرداخته و معتاد شده‌اند.

 
بقيه در ادامه
 

علي‌محمد زارع امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در يزد اظهار داشت: افرادي كه خلق ناپايدار دارند يعني بدون علت خوشحال يا ناراحت مي‌شوند و كساني كه رفتارهاي خودآزارانه داشته و براي كمك گرفتن از ديگران ممكن است خودزني كنند، افرادي هستند كه مستعد به سوء‌مصرف مواد مخدر و اعتياد هستند.
زارع ادامه داد: بسياري از افراد توان تحمل تنهايي را ندارند و همواره به دنبال همنشين هستند و گرچه در برخي موارد تشخيص مي‌دهند كه همنشيني با برخي افراد نامطلوب است اما باز هم براي رهايي از احساس تنهايي، به آنها پناه مي‌برند.
وي ادامه داد: اينگونه افراد براي فرار از حس تنهايي حتي در جمع‌هايي كه مواد مخدر مصرف مي‌كنند نيز شركت كرده و تحت تأثير القائات و تشويق ديگران شروع به سوءمصرف مواد مي‌كنند.
زارع يادآور شد: تحقيقات نشان مي‌دهد كه نخستين پيشنهاد دهنده مصرف و نخستين موقعيتي كه معتاد، مواد مخدر را مصرف كرده، بيش از 60 درصد موارد در جمع محافل دوستانه بوده است.
وي در مورد صفات شخصيتي مستعد كننده اعتياد گفت: در شكلگيري شخصيت عوامل متعدد خانوادگي، اجتماعي، فرهنگي، روانشناختي و زيست‌شناختي نقش دارد به عنوان نمونه كودك ناآرامي كه به‌وسيله مادري مضطرب بزرگ مي‌شود نسبت به اختلال شخصيت مستعدتر است تا زماني كه توسط مادري آرام تربيت مي‌شود.
زارع خاطرنشان كرد: فرهنگ‌هايي كه پرخاشگري را تشويق مي‌كنند، احتمال دارد كه ناخواسته اختلالات يا رفتارهاي ضد اجتماعي را تقويت كرده و در پيدايش رفتارهاي ضد اجتماعي سهيم باشند.
وي ادامه داد: همينطور در جوامعي كه نگرش مثبت به مواد مخدر وجود دارد و ضد ارزش تلقي نمي‌شود و حتي جزو آداب و سنن جامعه درآمده است، مقاومتي براي مصرف آن وجود ندارد و اين مسئله منجر به افزايش سوءمصرف موادمخدر و اعتياد مي‌شود.
زارع به خانواده‌ها نسبت به عوامل شخصيت‌ساز براي كودكان و نوجوانان هشدار داد و از آنها خواست تفكر انتقادي را كه از ويژگي‌هاي دوران بلوغ و نوجواني است در فرزندان خود سركوب نكنند.
وي همچنين به خانواده‌ها توصيه كرد فرزندان خود را از سنين كودكي و نوجواني به رعايت اصول مذهبي و انجام فرايض ديني تشويق كنند و براي اوقات فراغت آنها برنامه‌ريزي كنند و همواره آنها را با مطالعه، ورزش و تفريحات سالم ترغيب كرده و زمينه اين امور را براي آنها فراهم كنند.
زارع همچنين توصيه كرد خانواده‌ها زمان مناسبي را به گفت‌وگو با فرزندان خود اختصاص دهند چراكه فرزند ارزش نصايح شما را با ارزش زماني كه به آن اختصاص داده‌ايد، مي‌سنجد.
وي ادامه داد: تبعيض بين فرزندان، عدم روشن كردن مواضع خانواده‌ها در برابر سيگار، مواد مخدر و الكل، بحران و تنش در خانواده‌ها، عدم واگذاري مسئوليت به فرزندان، اختلافات خانوادگي و طلاق از عوامل بروز اعتياد در ميان جوانان و نوجوانان است.









درباره وبلاگ


اكثر خبرهايي كه خوانده يا شنيده مي شوند با اعداد سروكار دارند. ما هم بر اين شديم تا گلچيني از خبرهاي عددي در اين وبلاگ قرار دهيم
پيوندها
نويسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازديد : 122474
  • تاريخ ايجاد وبلاگ : چهارشنبه 9 تیر 1389 
  • تعداد کل نظرات : 19
  • تعداد کل پست ها : 1140
  • آخرين بروز رساني : چهارشنبه 6 فروردین 1393